Kavaközü Köyü Web Sitesi - Ankara Kızılcahamam Kavaközü
Başlığı Görüntüle
Kavaközü Köyü Web Sitesi - Ankara Kızılcahamam Kavaközü » ((¯¨¤» .Kavaközü Forumları. «¤¨¯)) » Anketler
YAYLA ŞENLİĞİ

Başlığı Yazdır

18-02-2009 11:24 ÖS
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 14.01.09

Uyarı seviyesi 0
MEHMET SAVCI
:: Acemi Üye
  YAYLA ŞENLİĞİ

Merhaba saygıdeğer köylülerim benim değinmek istediğim konu YAYLA ŞENLİĞİ bu konuyu açkatan dilimde tüy bitti ama bu şenlik ya olcak ya olcak yani,çok zor bişey olmasa gerek organızasyonu yapacak kişi yoksa ben adayım BU YAZ BİZ ŞENLİK istiyoruzz diğen arkdaşların desteğini bekliyorum ki ses getirelim.saygılarımla.

22-02-2009 05:23 ÖS
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 19.01.09

Uyarı seviyesi 0
mehmet guzel
:: Yeni Gelen
RE: YAYLA ŞENLİĞİ

şenlik düşüncen çok güzel sonuna kadar yanındayım mehmet güzel

23-02-2009 01:50 ÖS
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 10.01.09
Painkiller
:: Super Yönetici

Bu konuda Ana Sayfada haber açmayı düşünüyorum Yayla şenliği nerede olucak ? nasıl olucak ve insanlar yaylada mı kalıcak ne kadar sürecek ? 1 gün mü ?

Bu konuda bizi aydınlatırsan mehmet iyi olur

25-02-2009 09:34 ÖS
Kullanıcı Avatarı

Uyarı seviyesi 0
MEHMET SAVCI

TABİKİ BENİM KENDİ DÜŞÜNCEM GÜNÜ BİRLİK ADI YAYLA ŞENLİĞİ SIRF YAYLAYA ÇIKMAYA GEREK YOK Kİ YOLLARIN HALİ MALUM.BİZİM BU ŞENLİĞİ YAPACAK YER SORUNUMUZ YOK KIREMIT ÇAYIRI.YUKARI ÇAYIR,HAMAM DERESI BUNLAR SİZLERİN İSTELERİNE GÖRE DEĞİŞEBİLİR.BUNUN İÇİN DÜŞÜNCELERİNİZİDE BELİRTİRSENIZ SEVINIRIM.
NASIL OLCAK KONUSUNA GELİNCE ÇOK İİ BİR SESLENDIRME SİSTEMI,GÜZEL BİR SAHNE,HERKESIN HERYERDEN GÖREBİLCEĞİŞEKİLDE BİR SAHNE,DÖNER,PİDE V.S ŞEKLİNDE YEMEK FUTBOL TURNUVASI,ÇOCUKLARA KURA ÇEKİLİŞİYLE HEDIYE,YEREL SANAÇILAR CANLI MÜZİK,KÖÇEK,V.B ŞEYLER ŞU AKLIMDA OLANLAR BUNLAR AMA BUNLAR YETERLI DEĞİL BENIM GÖZÜMDE NE KADAR DESTEK O KADAR HİZMETT VE SOSYAL AKTIVITE Smile

26-02-2009 07:08 ÖS
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 04.02.09

Uyarı seviyesi 0
Ismail Cetin
1 :: Yeni Gelen

abi yapılmışken tam yapılsın, çıkalım yaylamıza yapalım kırk yılda bir yapcaz herkesinde gelebilceğinin uymuyorum 365 günden bir günün ayıramıyorlarsa gelmesinler !yol sorunuda o kadar büyük değil diğer köyler giderken bişiy olmuyorda bizim köylülere mi olcak!

04-03-2009 06:06 ÖS
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 17.01.09

Uyarı seviyesi 0
Aylin Oklan

herkesin bekledii bişe bu şenlik. katılım gayet ii olur bence. güsel bi faaliyet olucaıını düşümüorum

10-03-2009 06:38 ÖS | Düzenleyen Kazim Ozmen 10-03-2009 06:40 ÖS
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 16.01.09

Uyarı seviyesi 0
Kazim Ozmen

Mehmet Abi sonuna kadar arkandayız bırcok kez belırtıyım gıbı babam ve anemler de bu ıse cok sıcak bakdılar CANI GÖNÜLDEN destekliyoruz
Yusuf abi bıde gunu bırlık olur yaylada kımse kalacak bı evı yoq söyşe dusunuyorda ola bılrısın koyde kalıp tekrar cıkarlar dıe de ola bılır ama köye kalmak ıcın ınen ınsan bıda cıkcagınız zanedmıyorum Smile saygılarım la

14-03-2009 06:48 ÖS
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 21.01.09
Mazlum Guzel
:: Yönetici

Gerçekdende güzel bi düşünce mehmet abi yapabilceğim en son şeye kadar yaparım hepimiz arkandayız ...

15-03-2009 09:31 ÖS
Kullanıcı Avatarı

Uyarı seviyesi 0
MEHMET SAVCI

inşallah elimizden gelenın en iyisini yapmaya çalışcaz

30-06-2010 01:24 ÖS | Düzenleyen yavuzbastug 30-06-2010 01:27 ÖS
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 20.04.09

Uyarı seviyesi 0
yavuzbastug
1 :: Yeni Gelen

YAYLA ŞENLİĞİ ÇOK GÜZEL BİRŞEY İNSALARIN BİR ARADA OLMASI SANIRIM HERKESİ MUTLU EDECEKTİR...BUNU DÜZENLEYEN HERKESE TEŞEKKÜR ETMEYİ KENDİME BİR BORÇ BİLİRİM.

.....

alayına isyan ölümüne çarşı

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML: