Kavaközü Köyü Mensupları buluşuyor Evet Recep ARAÇ ve Alper Demir in Katkılarıyla Sizin belirlediğiniz ortak bir günde Kavaközü mensupları
Keçiörende buluşuyor
Lütfen katılabilecek arkadaşlar Çevresindeki tüm akrabalarını davet etsin ve getirmeye uğraşssınlar
Çünkü bu tanışma ve kaynaşma toplantısı olucaktır ...
sayın kavaközü köyü sakinleri nihayet organize tamamlandı ve kesin tarih belli oldu sizlerde bize yardımcı olup çevrenizdekilere haber verirseniz seviniriz vede getirceğiniz kişi sayısını da haber verirseniz seviniriz
hayırlı aksamlar
16-04-2009 02:45 ÖÖ
Ben de kesınlık le ordayım ve kardeslerım emre birahım sefa yunus ısmayıl vs gelıcek ler dır saygılar sevgıler orda yapılcak bı ıs olursa ufak dıyıp gecmeyın yasın kazım gel bı ıse yara dıee hemen gelıyım
hepinize en içten dileklerimle teşekürler desteiiniz bize yetrli ayın 26 sı yaklasıo sadce kavaközünden tanıdıklarınıza haber vermeniz benim için en büyük destektir çok güzel süprizlerimiz olcak kavaközü mensuplarına hayırlı uğurlu olsun
ya arkadaslar gelene sonsuz tesekurler ama ben bu işi sonuna kadar kovalıcam bi daha toplanıcaz ben bi tarih vericem yine ama 3veya 4 ay sonra ve bu organize daha büyük olcak gerekirse davetiye bastırcam gelen herkese destek veren herkese sonsuz tesekurler hayırlı geceler bu arada kimlerin kavaközlü olduğu görüldü
28-04-2009 02:47 ÖS